Soluret - bästa utsikten i Hyllie

Soluret är skapat efter solens rörelser. Hela huset välkomnar solen under dygnets alla soltimmar. Här kan du välja mellan 45 bostadsrätter av varierande storlek, allt från ettor till sexor. Det finns étagelägenheter, lite mindre lägenheter med riktigt stora balkonger och ett antal större med både balkonger eller terrasser. 

Vi vill skapa en hemmiljö som skall hålla länge med hållbara och tidlösa material. Inspirationen till fasaden är hämtad från naturen med den stilsäkra betongen som möter de varma och välkomnande träinslagen.

Väljer du att bo här får du stor balkong eller uteplats i sydvästläge, stora fönster från golv till tak med generösa ljusinsläpp och behaglig golvvärme i hela bostaden.

Grön gård och solceller
Omgivningen med vattenparken och den gröna gården ger en fin kontrast till det stilsäkra huset med sitt strama formspråk. Vi planerar för både odlingslotter och växthus för att du skall kunna njuta av dina egna grönsaker och blommor!

Huset är miljömärkt med Svanen och på taket finns solceller som hjälper bostadsrättsföreningen med elbehovet. Elen lagras i batterier, som kan nyttjas vid sämre väder. Huset kommer att ha en bilpool och en gemensam lådcykel. Här blir du en del av en spännande utveckling i en stadsdel där energiförsörjningen skall bestå till 100 procent av förnybar energi.

Allt är nära i Hyllie
Bor du i Hyllie har du nära till allt – stad och landskap, boende, arbete och kommunikation. Här blir du en del av den spännande utvecklingen. 

  • Hyllie station 3 min
  • Emporia 4 min
  • Malmö city 10 min
  • Kastrup 15 min
  • Köpenhamn 20 min


Vi kommer att ha säljstart i mitten av september 2020 och inflyttning i slutet av 2022 - välkommen med din intresseanmälan!


Svana ditt liv - bo i en Svanenmärkt bostad

Läs mer om Svanenmärkta byggnader

 

Var vänlig notera att bilder och information är framtagna i ett tidigt skede. Avvikelser och förändringar kan förekomma.


Nedan kan ses ett urval av vårt erbjudande. Det finns allt ifrån ettor till sexor. Planlösningarna är preliminära.

Kontakta mäklare

Conny Knutsson

Direkt: 0706-98 66 34
Bobutik: 040-608 30 00
conny.knutsson@bjurfors.se

Eric Swahn

Direkt: 070-720 07 54
Bobutik: 040-608 30 00
eric.swahn@bjurfors.se
Mer om Hyllie

I denna gröna stadsdel finns bostäder, arbetsplatser, Malmömässan och Skandinaviens största köpcentrum Emporia.

Läs mer här
Svanenmärkt kvarter

Vi på Wästbygg har stor erfarenhet att bygga hållbart och vi Svanenmärker de bostäder som vi utvecklar och bygger själva.

Läs mer här
Att köpa nytt

Vi tar ansvar hela vägen från markköp och byggnation via inflyttning till garantitid. En trygghet för dig som hittar hem hos oss!

Läs mer här

Anmäl intresse

Anmäl ditt intresse, så kontaktar vi dig med mer information längre fram!


Önskat antal rum