Soluret - bästa utsikten i Hyllie

Här styr solen

Soluret är skapat efter solens rörelser. Hela huset välkomnar solen under dygnets alla soltimmar. Här kan du välja mellan 45 bostadsrätter av varierande storlek, från ettor till sexor. Det finns étagelägenheter, lite mindre lägenheter med riktigt stora balkonger och ett antal större med både balkonger eller terrasser. Alla har dessa fantastiska fördelar:

  • Stora balkonger på nästan 10 kvadratmeter och härliga terrasser i sydvästläge
  • Fönster med generösa ljusinsläpp från golv till tak i alla lägenheter
  • Golvvärme i alla rum


Här vill vi skapa en hemmiljö som skall hålla länge med hållbara och tidlösa material. Inspirationen till fasaden är hämtad från naturen med den stilsäkra betongen som möter de varma och välkomnande träinslagen.

Grön gård och solceller

Omgivningen med vattenparken och den gröna gården ger en fin kontrast husets strama formspråk. Vi planerar för både odlingslotter och växthus för att du skall kunna njuta av dina egna grönsaker och blommor!

Huset är miljömärkt med Svanen och på taket finns solceller som hjälper bostadsrättsföreningen med elbehovet. Elen lagras i batterier, som kan nyttjas vid sämre väder. Huset kommer att ha en bilpool och en gemensam lådcykel. Det finns möjlighet att hyra parkeringsplats i intilliggande parkeringshus.

Här blir du en del av en spännande utveckling i en stadsdel där energiförsörjningen till största del skall bestå av förnybar energi.

Allt är nära i Hyllie

Bor du i Soluret har du nära till mycket!

  • Hyllie station 3 min
  • Emporia 4 min
  • Malmö stad 10 min
  • Kastrup 15 minuter
  • Köpenhamn 20 minuter


Inflyttning planeras i mitten av 2023.
Välkommen med din intresseanmälan eller kontakta våra mäklare!

Svana ditt liv - bo i en Svanenmärkt bostadsrätt

 

Läs mer om Svanenmärkta byggnader

 

Var vänlig notera att bilder och information är framtagna i ett tidigt skede. Avvikelser och förändringar kan förekomma.

 

Wästbygg Våra Hem är en del av Wästbygg Gruppen - ett börsnoterat entreprenad- och projektutvecklingsbolag som bygger och utvecklar bostäder, kommersiella byggnader, samhällsfastigheter samt logistik- och industrianläggningar. Wästbygg grundades i Borås 1981 av två driftiga entreprenörer som gjorde gemensam sak utifrån en vision om att skapa något eget och bättre. Vi jobbar på i samma anda och skapar bostäder du vill kalla hem!

Kontakta mäklare

Conny Knutsson

Direkt: 0706-98 66 34
Bobutik: 040-608 30 00
conny.knutsson@bjurfors.se
Mer om Hyllie

I den gröna stadsdelen Hyllie finns bostäder, arbetsplatser, Malmömässan och Skandinaviens största köpcentrum Emporia.

Läs mer här
Svanenmärkt kvarter

Vi på Wästbygg har stor erfarenhet att bygga hållbart och vi Svanenmärker de bostäder som vi utvecklar och bygger själva.

Läs mer här
Att köpa nytt

Vi tar ansvar hela vägen från markköp och byggnation via inflyttning till garantitid. En trygghet för dig som hittar hem hos oss!

Läs mer här

Anmäl intresse

Anmäl ditt intresse, så kontaktar vi dig med mer information längre fram!