Välkommen till Slottshusen och vår visningslägenhet på Strandängsgatan. Här i Näsby Park, precis intill Näsbyviken skapar vi Svanenmärkta hem i småskaliga flerbostadshus med en härlig villa- och herrgårdskänsla. Inflyttning är planerad till april-maj 2023.

Visningslägenheten ligger i hus 101 som är huset närmast marinan och placerat på tvären från de andra husen i etapp 1. Kontakta mäklaren Oscar Hallbygård vid frågor eller önskemål om visning. 

Slottshusen med sina två bostadsrättföreningar Slottsängen och Slottshamnen har totalt 89 bostadsrätter med varierande planlösningar. Husens placeringar med fina innergårdar som grönskar och plats för egen trädgårdsodling bjuder på en fantastisk utsikt mot Näsbyvikens glittrande vatten. 

I den anrika slottsmiljön med parkens prunkande grönska är historiens vingslag fortfarande högst påtagliga. Riddare, guvernörer och kungligheter har under århundraden förgyllt platsen och för alltid satt prägel på området. Här bor du ståndsmässigt med direkt närhet till strandpromenad, båthamn, padelbanor, friluftsliv, service och restauranger.

I Slottshusen får du ett hållbart, tidlöst och modernt boende för hela livet. Oslagbara planlösningar med magnifika rum i fil, hela våningsplan, bibliotek och stora sociala ytor för vänner och familj att umgås på. Boständerna har ett tidlöst, exklusivt och noga genomtänkt inredningskoncept framtaget för att återspegla den vackra och fridfulla omgivningen - bara för dig att flytta in och sätta din egen personliga prägel.

 

Det finns inte så många lägenheter kvar så vänta inte i onödan. Se nedan i vår bostadsväljare och gör ditt val redan idag, det kan löna sig!

 

 

 

                      

 

Wästbygg Våra Hem är en del av Wästbygg Gruppen - ett börsnoterat entreprenad- och projektutvecklingsbolag som bygger och utvecklar bostäder, kommersiella byggnader, samhällsfastigheter samt logistik- och industrianläggningar. Wästbygg grundades i Borås 1981 av två driftiga entreprenörer som gjorde gemensam sak utifrån en vision om att skapa något eget och bättre. Vi jobbar på i samma anda och skapar bostäder du vill kalla hem!

Kontakta mäklare

Oscar Hallbygård

Direkt: 0725-551071
oscar.hallbygard@MOHV.se
Solstudie Slottshamnen

Solstudie för Slottshamnen

Läs mer här
Solstudie Slottsängen

Solstudie Slottsängen

Läs mer här
Hus och Rumsbeskrivning

Byggnad och interiör

Läs mer här

Anmäl intresse

Anmäl ditt intresse, så kontaktar vi dig med mer information längre fram!