Här i Näsby Park, precis intill Näsbyviken skapar vi Svanenmärkta hem i småskaliga flerbostadshus med en härlig villa- och herrgårdskänsla. Slottshusen har två bostadsrättföreningar - Slottsängen och Slottshamnen med totalt 89 bostadsrätter med varierande planlösningar. Husens placeringar med fina innergårdar som grönskar och plats för egen trädgårdsodling bjuder på en fantastisk utsikt mot Näsbyvikens glittrande vatten.

Brf Slottshamnen är inflyttningsklar och endast tre lägenheter återstår - köper du en av dessa bjuder vi på månadsavgiften året ut!

I Brf Slottsängen beräknas inflyttning till höst/vinter 2023.

Välkommen att kontakta mäklaren Oskar Hallbygård vid frågor eller för bokning av besök i visningslägenheten som ligger på Strandängsgatan i hus 101 - huset närmast marinan och placerat på tvären från de andra husen i etapp 1.

Hoppas vi ses i Slottshusen!

 

                      

 

Wästbygg Våra Hem är en del av Wästbygg Gruppen - ett börsnoterat entreprenad- och projektutvecklingsbolag som bygger och utvecklar bostäder, kommersiella byggnader, samhällsfastigheter samt logistik- och industrianläggningar. Wästbygg grundades i Borås 1981 av två driftiga entreprenörer som gjorde gemensam sak utifrån en vision om att skapa något eget och bättre. Vi jobbar på i samma anda och skapar bostäder du vill kalla hem!

Kontakta mäklare

Oscar Hallbygård

Direkt: 0725-551071
oscar.hallbygard@MOHV.se
Solstudie Slottshamnen

Solstudie för Slottshamnen

Läs mer här
Solstudie Slottsängen

Solstudie Slottsängen

Läs mer här
Hus och Rumsbeskrivning

Byggnad och interiör

Läs mer här

Anmäl intresse

Anmäl ditt intresse, så kontaktar vi dig med mer information längre fram!