Projekt | 2022-10-21

Bild: Fr v: projektutvecklare Christina Andersson, platschef Mikael Olsson, kund- och marknadsansvarig Linnea Karlén och besiktningsman Karl-Erik Bengtsson

Trötta men glada

Tisdag, onsdag och torsdag har det här gänget visat upp 29 splitt nya radhus för lika många kunder. Platsen är Skogstorp strax norr om Falkenberg och inflyttning i projektet Strandängen sker i början av november.

Alla våra hem genomgår en slutbesiktning som görs av en oberoende besiktningsman. Vi bjuder också in dig som kund till en genomgång med besiktningsmannen och personal från Wästbygg för att få mer information om ditt nya boendes olika funktioner.

- Det är värdefullt för oss som arbetar med utveckling och byggnation att vara med på genomgången med kunderna och lyssna på deras åsikter. Det hjälper oss att hela tiden utvecklas och bli bättre säger projektutvecklare Christina Andersson.

- Det är alltid lika kul att träffa våra kunder, men den här gången var det verkligen extra kul. Strandängen har blivit ett så fint område och alla vi träffat var så glada och verkade så nöjda med sina nya bostäder berättar Linnea Karlén, kund- och marknadsansvarig.

Läs mer om Strandängen

Läs mer om att köpa bostad av oss