Cityterrassen – njut lugnet mitt i pulsen

Här finns en modern och nyfiken känsla som leker med framtiden 

Nu skapar vi Cityterrassen där Malmö centrum och Nyhamnen knyts ihop på ett unikt sätt. Här lever du dag och natt mitt i pulsen med butiker och arbetsplatser nära din bostad, samtidigt som du har havet och Malmös parker runt hörnet. Här finns utrymme för spontanitet - du når Köpenhamn och Europa på ett kick.

De höga husen ger nya utsikter över Malmö och mellan husen skapar torg och terrasser nya mötesplatser. Grönska mjukar upp tak och väggar och längs med bangården planeras för en bangårdsterrass som blir ett vackert, grönt och upphöjt gång- och cykelstråk med ett fint söderläge.

Cityterrassen är Svanenmärkt och vi satsar också på solceller, lågtempererad fjärrvärme och individuell mätning av el. Här kommer att finnas gemensamma terrasser och ytor där man kan umgås - varför inte bjuda in till fest där du dukar med egenodlade sommarblommor från odlingslådorna på gården? 

Här blir du en del av den framtida staden och finner lugnet mitt i stadens puls.

Välkommen till Cityterrassen!

Försäljning pågår och planerad inflyttning är sommaren 2024.

 

Svana ditt liv - bo i en Svanenmärkt bostad

Läs mer om Svanenmärkta byggnader

 

Var vänlig notera att bilder och information är framtagna i ett tidigt skede. Avvikelser och förändringar kan förekomma. Priser gäller till och med 2022-10-01

Kontakta mäklare

Conny Knutsson

Direkt: 0706-98 66 34
Bobutik: 040-608 30 00
conny.knutsson@bjurfors.se
En visualisering av utsikten inifrån en lägenhet i cityterrassen - ett projekt med bostadsrätter i centrala malmö

Anmäl intresse

Anmäl ditt intresse, så kontaktar vi dig med mer information längre fram!