Tuvebo
Tuvebo - bli en du också!
Till projektets hemsida

Nu har vi börjat bygga!

Nu är det full aktivitet på byggplatsen och vi har också fått ordning på vår visningsbod. Är du nyfiken på lägenheterna i Brf Tuvebo Smedja, kontakta Anna eller Ellinor på Svensk Fastighetsförmedling och boka in dig på nästa visning. Vi kommer också att vara på plats på Tuve Torg på Tuvedagen den 25 maj. Välkommen förbi!

Vi tror att alla kommer att kunna hitta en lägenhet de gillar i Kvarteret Tuvebo. Välj ett eller fyra rum och kök, bo långt ner eller högt upp, mot gården eller mot gatan. Trivs och umgås på den fina gården, fixa med cykeln i cykelverkstaden och ta emot långväga gäster i övernattningslägenheten.

I Tuve finns allt du behöver för att trivas och må bra. Hjärtat är Tuve Torg där du kan handla middagsmaten och blommorna till helgen, klippa dig, gå på café eller restaurang eller till tandläkaren. Till och från Tuve tar du dig enkelt med kollektivtrafiken - på 20 minuter åker du med bussen till centrala Göteborg, helt utan byten. Samtidigt är det bara ett stenkast till Göteborgs största parkområde Hisingsparken. Där kan du njuta av naturen på promenadstigar, i motionsspåret eller på en solig bänk vid Slätta damm.

 

Kvarteret Tuvebo ingår i projektet BoStad2021 som är ett samarbete mellan privata, kooperativa och kommunala byggaktörer och Göteborgs Stad. Satsningen innebär att 7 000 bostäder, utöver de som normalt skulle byggas, ska vara färdigställda senast år 2021 då staden firar 400 år! Läs mer här

 

Var vänlig notera att bilder och information är framtagna i ett tidigt skede. Avvikelser och förändringar kan förekomma.

Snabbfakta

Pris: 0 - 0

Avgift: 0 - 0

Boendeform: Bostadsrätt

Område: Tuve

Kommun: Göteborg

Status: Pågående

Bostäder: 58 st

Antal rum: 1 - 4

Inflyttning: Prel höst 2020