Kvarteret Tuvebo
Anmäl intresse

Upptäck Tuve!

I Tuve finns allt man behöver för att trivas och må bra. Hjärtat är Tuve Torg där du handla middagsmaten och blommorna till helgen, klippa dig, gå på café eller restaurang eller till tandläkaren. Till och från Tuve tar du dig enkelt med kollektivtrafiken - på 20 minuter åker du med bussen till centrala Göteborg, helt utan byten. Samtidigt är det bara ett stenkast till Göteborgs största parkområde Hisingsparken. Där kan du njuta av naturen på promenadstigar, i motionsspåret eller på en solig bänk vid Slätta damm. 

Mitt i Tuve, 400 meter från torget, planerar vi att bygga ungefär 160 trivsamma bostadsrätter i olika storlekar - Kvarteret Tuvebo. Arbetet med detaljplanen pågår och vi siktar på att starta försäljningen under våren 2018.

Du är välkommen att anmäla ditt intresse så håller vi dig informerad om vad som händer!


Kvarteret Tuvebo ingår i projektet BoStad2021 som är ett samarbete mellan privata, kooperativa och kommunala byggaktörer och Göteborgs Stad. Satsningen innebär att 7 000 bostäder, utöver de som normalt skulle byggas, ska vara färdigställda senast år 2021 då staden firar 400 år!

 

 

Snabbfakta

Pris: Ej fastställt

Avgift: Ej fastställt

Boendeform: Bostadsrätt

Område: Tuve

Kommun: Göteborg

Status: Planering

Bostäder: 160 st

Antal rum: 1 - 4

Inflyttning: Ej fastställt

Anmäl intresse

Anmäl ditt intresse, så kontaktar vi dig med mer information längre fram!


Önskat antal rum