Nu har vi börjat bygga!

Nu är vi på plats och har påbörjat byggnationen av de 58 lägenheterna i Kvarteret Tuvebos första etapp - Brf Tuvebo Smedja!

Vi tror att alla kommer att kunna hitta en lägenhet de gillar i Kvarteret Tuvebo. Välj ett eller fyra rum och kök, bo långt ner eller högt upp, mot gården eller mot gatan. Trivs och umgås på den fina gården, fixa med cykeln i cykelverkstaden och ta emot långväga gäster i övernattningslägenheten.

Något vi är extra stolta över är att våra hus i Kvarteret Tuvebo blir Svanenmärkta. Det innebär att du som köpare kommer att bo i ett hus som bryr sig extra mycket om både miljön och om dig. Här kan du läsa mer om vad det innebär att bo i ett Svanenmärkt hus!

I Tuve finns allt du behöver för att trivas och må bra. Hjärtat är Tuve Torg där du kan handla middagsmaten och blommorna till helgen, klippa dig, gå på café eller restaurang eller till tandläkaren. Till och från Tuve tar du dig enkelt med kollektivtrafiken - på 20 minuter åker du med bussen till centrala Göteborg, helt utan byten. Samtidigt är det bara ett stenkast till Göteborgs största parkområde Hisingsparken. Där kan du njuta av naturen på promenadstigar, i motionsspåret eller på en solig bänk vid Slätta damm.

 

Kvarteret Tuvebo ingår i projektet BoStad2021 som är ett samarbete mellan privata, kooperativa och kommunala byggaktörer och Göteborgs Stad. Satsningen innebär att 7 000 bostäder, utöver de som normalt skulle byggas, ska vara färdigställda senast år 2021 då staden firar 400 år! Läs mer här

 

Var vänlig notera att bilder och information är framtagna i ett tidigt skede. Avvikelser och förändringar kan förekomma.

Kontakta mäklare

Anna Salinas

Direkt: 031-23 82 00
Bobutik: 0708-23 82 15
anna.salinas@svenskfast.se

Ellinor Petrovski

Direkt: 0766-23 82 61
ellinor.petrovski@svenskfast.se
Vill du veta mer?

Kontakta Svensk Fastighetsförmedling och kom på nästa informationsmöte eller visning.

Klicka här
Köpa bostad av oss

Så går det till!

Läs mer här
Bo i bostadsrätt

Vad innebär det?

Läs mer här